Inspiration

Inspiration til brug af uStand
 

uStand giver dig mulighed for at placere dine enheder i en behagelig og ergonomisk stilling samtidig med, at den er en fryd for øjet. Så hvorfor gemme din flotte iPad eller tablet i et omslag, når den i stedet kan stå fremme, være tilgængelig og ovn i købet se godt ud.

 

uStand er fremstillet af massivt kvalitets træ i 5 flotte træsorter. Selve designet er minimalistisk og adskiller sig fra konkurrerende produkter, ved at udstråle kvalitet og “anti teknologi”.

 

uStand kan bruges alle steder i hjemmet, i skolen eller på jobbet. På badeværelse, i køkkenet, i sengen, på dynen, i sofaen, på skødet, på vasken, på gulvet osv.

 

uStand bruges når der arbejdes med iPad/tablet, til spil, musikanlæg, mail, SMS, kalender, internet, vejrudsigten, nyheder, sportsresultater osv.

 

Selvom uStand er skabt til at holde tablet og laptop, så er der også perfekt som bogholder.

 

uStand bruges til at variere højden på din laptop-skærm, når du f.eks. arbejder hjemme. Det betyder, at du kan indstille skærmen til dit behov, og derved undgår muskelinfiltrationer. Ved brug af et ekstern tastatur, mus og en musemåtte, vil du opleve et meget bedre og mere komfortabel arbejdsmiljø, og du vil blive mere effektiv! Laptop kan placeret oven på uStand eller i “hakket” alt efter hvor højt den skal hæves. Det sorte gummibånd fungerer som stød- og lydabsorberende materiale og sikre, at laptop ligger stabilt og holdes godt fast, selv i en forholdsvis høj vinkel.

 

uStand med tablet er nem at tage med, hvis du f.eks. hører radio i køkkenet og skal på badeværelse. Tablet står utrolig sikker på uStand, i kraft af de gummibånd den hviler på, og med een hånd kan den medbringes på betryggende vis.

 

uStand står utrolig stabilt, på grund af de uafhængige og justerbare ben med skridsikker gummi, selv på en ujævn eller rodet overflade. Den er meget let af få plads til på et bord fyldt med andre ting, da den kun hviler på 4 ganske små flader.

 

uStand hæver tablet og laptop over underlagte, det vil sige, at den er velegnet til brug i forbindelse med f.eks. madlavning i køkkenet, hvor der ofte er et vådt, snudsket, ujævn eller rodet underlag. Medens du laver mad, kan du se opskrifter, høre radio/musik eller se video og fjernsyn.

 

uStand egner sig glimrende, hvis man ønsker at benytte laptop eller tablet i sengen f.eks. til at læse eller se film, idet den tilpasser sig til ujævne underlag. Ved at hæve tablet eller laptop opnås en meget bedre ergonomi og man "knækker" ikke i nakken. Benyttes laptop undgår man endvidere, at den bliver for varm.

 

uStand egner sig til at skjule ledninger og ekstern udstyr, da det ligger under laptop eller bagved tablet, herved se det ikke så rodet ud. Det kunne være tastatur og mus med ledning, kabel til højttaler eller lader.

 

uStand gør det muligt at variere vinklen på din tablet på en meget nem og fuldstændig trinløst måde, det rummer flere fordele: Skal du  f.eks. optage en video med din tablet, kan kan vinklen varieres alt efter i  hvilken højde, den er placeret. Variation af vinklen kan også bruges, når din tablet skal betjenes i forskellige højder f.eks. Er der forskel på om du står ved køkkenbordet, sidder i sofaen eller ligger i sengen.

 

uStand egner sig fortrinlig til præsentationer, ved møder, på udstillinger i forretningen osv.. Det vil fremtræde professionelt og præsentabelt med en tablet på en uStand. Og her kommer de andre fordelene også til sin ret, ved at vinkel kan varieres, og at den let kan placeres på alle underlag, og ikke kræver meget plads.

 

uStand kan bruges i forbindelse med videomøder, enten som stander med iPad på sit skrivebordet ved siden af computeren eller i mødelokalet, hvor flere kan dele den. Her er det igen en fordel at vinklen/højde kan varieres.

 

uStand kan nemt ved et simpelt tryk presses sammen, og fylder herved ikke mere end en tynd bog (26cmX26cmX2,5cm), som let kan gemmes væk i et skab eller tages med i computertasken.

 

uStand kan bruges som bogholder enten i forbindelse med madlavning som opskriftsholder eller som dekorativ præsentation af en opslået bog, menu eller billede.